Pagina principala Informatii utile  
 
 
 
Produse
   Generalitati
 
   S.C.SILVCART S.R.L. produce si livreaza ambalaje din carton ondulat si microondulat, la dimensiunile solicitate de agentii economici, cu posibilitati de tiparire in1-2 culori, atat cu fata alba cat si cu fata natur.

   Referitor la structura cartonului acesta este constituit din unul pana la trei straturi netede si unul sau doua straturi ondulate, obtinut prin lipire la masina de carton ondulat, destinat ambalarii si confectionarii ambalajelor.

   La livrare produsele noastre vor fi insotite de factura fiscala, avizul de insotire a marfii, precum si de declaratia de conformitate in care se specifica denumirea produsului, calitatea cartonului, culoarea, tipul constructiv si dimensiunile interioare ale ambalajului.

   Preturile pentru ambalaje se calculeaza in functie de dimensiune, calitatea cartonului si cantitatea comandata (contractata).

   Nu ezitati sa ne contactati.

   
 
   Catalog
 
   Aceste produse sunt doar orientative, avem capacitatea de a produce orice tip de ambalaj din carton ondulat si microondulat cu o dimensiune minima de: 90 x 90 x 40 mm si maxima: 1050 x 700 x 700 mm.